<3

Jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig. Du har en plats som ingen annan någonsin kommer att kunna ha. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och hoppas att de blir som vi säger, du och jag livet ut <3




Tack för tre underbara månader!
20/3-09

ett konto och en mage rikare

Jobbet idag var roligt, jobbigt, kallt, varmt, tråkigt, intressant, lärorikt, ut tjatat, jamen typ lite av varje. Vi sålde iaf grymt mycket. Men eftersom att jag äter lika mycket som vi säljer så kan vi ju inte gå med vinst ;D och för er som undrar så smakade jordgubbarna otroligt bra idag! Kan kanske bero på att jag bara har ätit dom rödaste, största och finaste...

Har nyss beställt shortsen, skippar t-shirten den här gången mamma tyckte tydligen att de var onödigt (?). Men shortsen blev de så dom ramlar väl ner i brevlådan om si så där en vecka. Känns mychet bra :)

En annan cool grej som hände idag var att mikke renberg köpte jordgubbar av mig idag, den ni! De är inte alla som har fått vara med om de ;) ska jag vara ärlig funderade jag på att ta kvittot som han skrev under.. Men jag är en snel flikka!

Förutom mikke renberg så var den en jätte sur tant där i dag som predrikade om hur otrevliga alla i norrbotten är, och hur stor skillnad de är om man far till västerbotten och skellefteå, där är tydligen alla mycket trevligare. Enligt hon är norrbottningar någonting som man inte kan förstå utan manual? ville typ säga något dumt, men vi bemöter våra kunder på bästa sätt ;)

Med de tackar jag för mig och styr stegen mot tandbortsten och min nya bamse tandkräm, natti natti :) 

 


Tjingeling

Nu far jag och jobbar! :) 

solen skiner och fåglarna kvittrar!

morgon morgon, hoppas ni alla har sovit gott :) Det har iallafall jag gjort den lilla tiden jag har sovit. Av någon konstig anledning så vaknade jag klockan 5 och kunde inte somna om. Jag skyller på att temperaturen i mitt rum då var ungefär 30grader och då är de omöjligt att sova. Eller så kan de bero på att jag sover på all min lediga tid i stort sätt, så nån gång kanske man inte kan sova mer. värt att funderas på :)

Nu sitter jag och kollar på kläder och telefon, verkligen två saker som behövs nu! Men eftersom att jag äger 18 kr, så är de nog så att jag snällt får vänta tills mamma kommer hem, och då beställer jag nog ett par shorts och möjligtvis en t-shirt. Om man äger 18 kr är man i en ekonomisk kris då? eller kanske ekonomiskt oberoende ;)





21.51

Ny blogg, nytt försök. Vi får hoppas att de går bättre den här gången...

Jag har precis kommit hem från jobbet. De är verkligen konstiga rutiner om man stänger, de kan jag lova!
När man går in och ska räkna kassan går de en asläskig securitas gubbe brevid en, som för övrigt står och glor på en hela dagen ifall överfall skulle ske. När man har räknat kassan i ett minimalt låst rum, vars temperatur är typ 28+, så ska man ställa sig i en "dusch" och vattna blommorna som man säljer under dagen. Väldigt viktigt att varje blomma får rätt mängd vatten. Och sen efter de får man inte glömma bort att stoppa kassa datan på laddning!

Fick också lära mig en annan otroligt över ambigös grej idag. När man ger tillbaka pengar till en kund är de viktigt att man ger sedeln så att gubben på sedeln och de där silvriga strecket är mot kundens mage. mycket viktigt...

Innan jag klickar på spara och publicera knappen vill jag bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän. Igår skickade han en låt till mig som han gjort. Hitills är det bara en vers, men de kommer mer. Tack än en gång! <3 


Jag sitter här, tänker på vad jag ska skriva
till en underbar flicka som heter evelina

Och jag hoppas att du alltid kommer va hos mig
för är bara dig jag älskar, dig, bara dig 

Nu har jag hittat en tjej med tårar som kristaller
ett leende av guld och ögon av marshaller

du glittrar, som stjärnorna på natten
när jag ser dig blir jag het, måste kyla mig med vatten

jag tänker på dig både dag och natt
du är allt jag velat ha, min finaste skatt

Du räddade mig när allting kändes svårt
och jag vill aldrig splittra på de som är vårt

Jag säger att jag älskar dig mer än något annat
det finaste som finns ditt underbara skratt

När jag ser på dig viker sig mina knän
finns ingen annan som fått mig känna såhär här


Ni får nöja er med texten :)
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0